lifestyle fotoshoot martine

Vandaag stond er op de planning om 2 geweldige fotoshoots te doen. Voor de eerste sessie vroeg ik het model, Martine, om iets kleurrijks aan te trekken, omdat we van plan waren om in een parkeergarage te fotograferen. De garage heeft veel beton en grijs, en ik wist dat het een mooi contrast zou opleveren als we dat combineerden met levendige kleuren zoals rood.

Na een uur foto's maken hadden we een overvloed aan leuke en sfeervolle beelden verzameld. Het was tijd om door te gaan naar de tweede shoot. Deze sessie was geïnspireerd op de stijl van Beau Monde, een magazine waar regelmatig interviews met bekende Nederlanders in verschijnen. De opzet was om een huiselijke maar strakke design sfeer vast te leggen, zoals je dat in het magazine ziet. We wilden dezelfde stijl van fotografie toepassen voor de tweede shoot. En ik moet zeggen, ook deze sessie is echt geweldig geworden!

De combinatie van kleurrijke expressies in de parkeergarage en de chique, gestileerde benadering van Beau Monde resulteerde in een gevarieerde collectie foto's. De levendige kleuren brachten de beelden tot leven, terwijl de strakke designelementen een vleugje elegantie toevoegden aan de tweede serie foto's.

Deze fotoshoots waren niet alleen een creatieve uitdaging, maar boden ook de perfecte gelegenheid om ideeën voor fotoshoots te verkennen die passen bij een lifestyle vol kleur en design. Of het nu gaat om het vastleggen van energieke momenten in een parkeergarage of het creëren van een chique sfeer à la Beau Monde, het plezier en de veelzijdigheid van lifestylefotografie kwamen duidelijk naar voren in beide sessies.

Lijkt je een lifestylesessie ook leuk? Check dan mijn pagina over Portret fotografie 👉🏼

martine2.jpg
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Bedrijfsreportage TwinVilla

Volgende
Volgende

Familie portret in de fotostudio